Help! Mijn kind wilt liever wit zijn

Leer werken aan een positief zelfbeeld bij kinderen van kleur.

Voor slechts €47,50

In 1,5 uur kijktijd

Wanneer het uitkomt!

Het komt bij ouders hard binnen. Je kind wilt liever wit zijn. Onzekerheid, onmacht en vooral medelijden is wat het oproept. Logisch, want we willen als ouders dat onze kinderen lekker in hun vel zitten. Daarom bied ik je de handvatten om daar, samen met je kinderen, naartoe te werken.
onlinetrainingen-vooroordelen

Na deze training:

    • Reageer je bekwaam op de opmerking: ‘Ik wil liever wit zijn.’ 

    • Stimuleer je een positief zelfbeeld bij jouw kinderen.

    • Doe je aan meer dan positieve affirmaties en positieve boeken of films met kinderen van kleur.

Over de gevolgen van geïnternaliseerd racisme en het stimuleren van een positief zelfbeeld bij kinderen van kleur.

Ervaringen van andere deelnemers

“Enorm interessante en waardevolle masterclass met precies genoeg informatie om je als ouder of opvoeder aan het denken te zetten en te leren hoe je de basics van antiracistisch opvoeden moet toepassen.”
- Michelle
“De training was heel duidelijk, in een fijne omgeving en ik kreeg de ruimte om alles te bespreken. Wij ontvingen duidelijke voorbeeld, een heldere uitleg en tools om mee aan de slag te gaan.”


- Anonieme ouder
“Ik ontving duidelijke voorbeelden, een heldere uitleg en de tools om mee aan de slag te gaan. Je het er echt concreet iets aan en ontvangt veel informatie waar je iets mee kan.”- Anonieme ouder
Jillian Emanuels - De Instant Pedagoog
Mijn naam is Jillian Emanuels, De Instant Pedagoog.
Ik heb een grote liefde voor online trainingen, thuis in je huiskleding kennis opdoen waar je gelijk mee aan de slag kunt. Tijdens de training beantwoord ik al je vragen en focus ik op praktische tips die je direct kunt inzetten.

Meld je vandaag nog aan!

onlinetrainingen-vooroordelen
€ 47,50,-

Help! Mijn kind wilt liever wit zijn.

Meld je aan voor de cursus en ontvang:

  • De online training met daarin uitleg over de gevolgen van geïnternaliseerd racisme en tips voor het stimuleren van een positief zelfbeeld bij kinderen van kleur.

  • Handige handvatten voor gesprekken die je gelijk in praktijk kunt brengen.

  • En € 47,50 korting op de cursus ‘antiracistisch opvoeden’.

Wist je dat discriminatie en racisme negatieve gevolgen kan hebben voor de gezondheid en de ontwikkeling van de identiteit van kinderen? Het kan gevoelens van depressie, angst, boosheid en stress veroorzaken.
Bron: NJI.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de training

Hoelang heb ik toegang tot de opname?

Je hebt één maand toegang tot de opname. Je vindt de opname in een beveiligde omgeving en kunt gedurende de maand onbeperkt kijken.

Is de training ook voor mensen zonder kinderen?

Ja zeker! Sterker nog aan de training hebben ook mensen deelgenomen die geen kinderen hebben. Alle adviezen zijn prima op te volgen als je geen eigen kinderen hebt maar bijvoorbeeld wel met kinderen werkt of kinderen om je heen hebt.